М-Тел таксува по нов начин мултимедията

Мобилтел въведе нова технология за контрол на плащанията. С нея клиентите на компанията, които закупуват мултимедийно съдържание от фирми-доставчици, ще плащат не когато изпращат SMS с необходимия код, както досега, а когато получат избраната от тях картинка, мелодия, видеоклип или лого.
С това М-Тел гарантира на потребителите, че винаги ще получават желаното от тях съдържание и ще елиминира възможни грешки. Мобилтел е първият мобилен оператор у нас, който въвежда система, задължително изискваща съгласието на клиента, посочиха от оператора.
С новата форма на таксуване Мобилтел улеснява и достъпа на клиентите си до мултимедийно съдържание. При закупуване на картинка, клиентът ще може да се абонира за различни клубни услуги. Това ще става с безплатен SMS, а прекратяването на абонамента може да стане по всяко време.
За да могат потребителите по-лесно да контролират своите сметки, М-Тел предоставя отделен месечен кредитен лимит в размер на 50 лв. завсички услуги, таксувани при получаване.
В рамките на всеки календарен месец потребителят ще получава кратки съобщения, които ще го информират за начислените до момента суми по сметката му при ползвана услуга. Ако лимитът бъде превишен, Мобилтел ще прекрати предоставянето услугите до номера на абоната, като така предотврати натрупването на големи сметки.
Новата процедура гарантира ясен и прозрачен начин за закупуване на картинки, мелодии и клипове и ще бъде въведена от най-големите доставчици на съдържание у нас, посочиха от оператора. Тя ще бъде достъпна за всички клиенти на Мобилтел.

Коментар