2be осигури подаръци за учениците – “мафиоти” в „Един срещу всички”


2be подпомогна българските училища като подкрепи провеждането на няколко поредни издания на популярната телевизионна игра „Един срещу всички”. В тези предавания участниците са само деца (с изключение на водещия), като игрите са с благотворителна цел и всички средства, които бъдат спечелени в тях, ще бъдат дадени за подкрепа на спорта в училищата.

„Радвам се да съобщя, че 2be подпомага тази инициатива, като предоставя специални награди за всички деца-участници от мафията на „Един срещу всички”. За благотворителната си игра всеки представител на детската „мафия” ще получи от нашата компания по един МР3 плейър и още подаръци”, заяви Станислава Арнаудова, Изпълнителен директор на 2be.
“Спортът е важна част от развитието и възпитанието на нашите деца. Смятам, че всяка българска компания би трябвало да има отношение към този въпрос, защото българските деца имат нужда от занимания, които ги обогатяват. Те имат нужда от нашата подкрепа. Ние, възрастните, сме тези, които трябва отговорно да преценяваме на какви ценности учим децата и какви приоритети им създаваме.”, допълни Станислава Арнаудова.
Две от детските издания на „Един срещу всички” бяха излъчени на 18 и 19 юли 2007 година. Следващото предаване предстои да бъде излъчено на 24 юли.
Това е поредното начинание на 2be в съответствие със социално отговорната философия на компанията, част от която е подпомагането и развитието на българския спорт и ангажирането на младите хора в България с активна спортна дейност. По-рано тази година най-голямата верига за мобилни технологии в България стана спонсор на детско юношеската школа на баскетболен клуб Левски и на колоездачен клуб „Хемус-1896”.

Коментар