НЕТ ИС назначи нов търговски директор

Аспарух Стамболов е новият търговски директор на фирма НЕТ ИС. Той е дългогодишен служител на ИТ компанията, като през годините неговите качества, успешни проекти и професионално развитие не остават незабелязани от ръководството, заявиха в съобщението до медиите от НЕТ ИС.
От постъпването си във фирмата през 1996 г. Стамболов е отговорен зарешения, свързани със системи за непрекъсваемо токозахранване. Сред неговите отговорности като продуктов мениджър са доставка на оборудването, контакти с клиенти, изготвяне на оферти и управление на енергийни проекти.
Аспарух Стамболов има богат опит и знания в областта на енергийните решения за големи мрежи. Участвал е в редица важни проекти, реализирани от фирмата в енергийния сектор, включително изпълнението на проект за АЕЦ Козлодуй.
Преди постъпването си в НЕТ ИС, Стамболове работил като търговец в GermanosBatteries. Неговите отговорности са включвали продажбите на акумулаторни батерии за индустриално и военно предназначение. Работата му е била ориентирана главно към решения за енергийния сектор.
Аспарух Стамболове възпитаник на Техническия университет в град София, има завършена магистърска степен по Информационно измервателна техника, а също ползва свободно английски и руски език. В допълнение на това, има завършени множество професионални курсове.
Фирма НЕТ ИС ООД е част от ВМ Финанс Груп, като обслужва корпоративни клиенти, дилърска мрежа и граждани. Фирмата е специализирана в областта на изграждането на комплексни информационни решения, дистрибуция на технически и програмни средства, сервизна и системна поддръжка, както и обучения за проектанти и инсталатори на комуникационни системи.

Коментар