Samsung UE40F6670 – забавление от следващо поколение

40-инчовият LED телевизор идва в комплект с два чифта активни 3D очила и технология за елиминиране на размазването при гледане на динамични продукции

40-инчовият LED телевизор идва със специална технология за затъмняване, която настройва параметрите за най-добро качество на картината

3D LED Smart телевизорът Samsung UE40F6670, определян от компанията като „изключителен”, вече е достъпен на българския пазар. Новият модел предлага Full HD картина и 3D звук за пълноценно изживяване.

Samsung UE40F6670 има вградена функция за гласови команди – това е една от няколко ключови характеристики на модела, които осигуряват забавление от следващо поколение. Телевизорът ще чуе и разбере какво му казвате и ще изпълни незабавно „поръчката” за ТВ развлечение.

Освен чрез стандартно дистанционно, можете да управлявате Samsung UE40F6670 и с помощта на смартфон. Осигурен е достъп до разнообразни приложения, онлайн съдържание и социални мрежи. Най-големият в света магазин за телевизионни приложения Samsung Apps Store вече съдържа над 3000 програми, като сред тях има и 5 локално разработени за българските потребители.

UE40F6670 е оборудван с четири HDMI порта за свързване с различни други HD устройства и три USB порта

UE40F6670 е оборудван с четири HDMI порта за свързване с различни други HD устройства и три USB порта за удобно разглеждане на собствено съдържание

За гладкото изпълнение на всички тези функции се грижи двуядрен процесор. Телевизорът на Samsung се справя с няколко натоварващи задачи едновременно, като например да поддържа отворено приложение, докато теглите друго от Samsung Apps. Мощният процесор влиза в ролята си когато сърфирате в интернет или играете на телевизора.

Samsung UE40F6670 ще се впише в интериора на модерния дом, благодарение на впечатляващо тънкия си панел и стилната вградена поставка. 40-инчовият LED телевизор идва в комплект с два чифта активни 3D очила и технология за елиминиране на размазването при гледане на динамични продукции като спорт или екшъни.

Samsung UE40F6670 се отличава с впечатляващо тънкия си панел и стилната вградена поставка

Samsung UE40F6670 се отличава с впечатляващо тънък панел и стилна вградена поставка

Системите Dolby Digital Plus и DTS Premium Audio в комбинация с технологията за подобряване на 3D картината Samsung 3D HyperReal Engine гарантират, че звукът не отстъпва по качество на картината. В допълнение, специална технология за затъмняване настройва телевизора за най-добро качество на картината, като определя нивата на контраст в подчастите на изображенията и оптимизира светлите и тъмните зони.

UE40F6670 е оборудван с четири HDMI порта за свързване с различни други HD устройства. Можете, например, да свържете към телевизора Blu-ray плейър и да пренесете киносалона в дома си или да извлечете максимума от конзолата за игри. Трите USB порта на LED телевизора улесняват разглеждането на собствено съдържание на голям екран.

Коментар