SAP отваря развойния си център у нас за партньори

Български компании ще могат да партнират на развойния център на софтуерния гигант SAP у нас. Клиенти и партньори на немската компания ще участват в процеса на разработка, тест и въвеждане на решения, създавани в развойния център в София.

SAP Лабс България търси консултиране и диалог с крайните потребители, за да надгради платформите, върху които работи, и да ги пригоди към нуждите на бизнеса у нас, уточниха от компанията.

Чрез метода Design Thinking потребителите на SAP технологии могат да дефинират нуждите и идеите си и съвместно със  специалистите на SAP да ги превърнат от визия в работещ продукт.

Центърът на SAP Лабс в България работи в няколко основни направления. Сред тях е облачната платформа на SAP HANA (SAP HANA Cloud Platform), чрез която компаниите могат да ползват съвременен бизнес продукт, без да имплементират самия софтуер.

Lifecycle Management е друг фокус на българските SAP специалисти. Разработват се различни решения, вкл. виртуализация на SAP софтуер, стартиране на предварително конфигуриран SAP софтуер в различни облачни доставчици, управление и мониторинг на „живота” на продукти и процеси.

Друго направление е SAP Identity and Access Management – портфолио от продукти, свързани със сигурността и нивата за достъп на служителите до определена информация. Чрез тях се предоставя и следи оторизацията на служители, влизащи в дадена система,  и се намаляват рисковете, свързани със сигурността на данните.

Българските компании могат да партнират на SAP в избрани и важни за тях направления, като се включват във всяка една фаза на развойния процес. В допълнение, партньорите получават консултиране, тест и подобряване на оперативния софтуер.

Коментар