Нови телефони подарява 2be в Кубрат и Исперих

Четирима са клиентите на 2be в Кубрат и Исперих, които спечелиха нови  мобилни телефони. Имената на спечелилите са Нурай Раимов и Никола Симеонов от Кубрат, както и Камелия Василева и Николай Ангелов от Исперих. Победителите бяха изтеглени в магазините на 2be в двата града в присъствието на нотариус.  
Наградите от томболите, организирани за всички клиенти на 2be през юли в магазините на веригата в Кубрат и Исперих, са 2 страхотни модела мобилни телефони Nokia N80 и Samsung Ericsson W950i. Nokia N80 разполага с 3.0 МP камера, видео, music player, FM радио, Bluetooth, USB, IRDA, WLAN и miniSD слот за допълнителна памет. Samsung Ericsson W950i разполага с 4GB вътрешна памет, както и MP3/AAC player, FM радио, Bluetooth и USB.  
„Много се радвам, че жителите на Кубрат и Исперих имаха възможността да участват и спечелят награди от организираната томбола на 2be. Нашата верига има 110 магазина в цялата страна и използваме всеки възможен случай да зарадваме нашите клиенти във всички наши магазини”, заяви Станислава Арнаудова, Изпълнителен директор на 2be.
В момента магазинната мрежа на 2be включва 110 магазина в цялата страна. През 2006 година 2be инвестира в разширяване на магазинната си мрежа над 4 млн. лева.

по темата: „Нови телефони подарява 2be в Кубрат и Исперих”

добавете коментар...

  1. ilmas

    ima li bluetooth flashka ili USB za sony ericson

Коментар