Here Drive+ навигация за всички WP8 смартфони

Услугата за навигация Here Drive+ вече ще работи на всички смартфони с Windows Phone 8

Услугата за навигация Here Drive+ вече ще работи на всички смартфони с Windows Phone 8

Here, бизнес подразделението на Nokia, планира въвеждане на Here Drive+ в световен мащаб за всички смартфони с Windows Phone 8. Този ход ще разшири обхвата на услугата за навигация отвъд фирмените устройства Nokia Lumia.

Here Drive+ осигурява достъп до глобална навигация с гласови напътствия „завой по завой”, както и истински офлайн карти, които позволяват на хората да стигнат до тяхната дестинация и без интернет връзка.

Картите на Here се използват от голям брой устройства с GPS навигация и са част от вградените навигационни системи на водещи производители на автомобили.

Стъпката към по-достъпни навигационни приложения съвпада с представянето на новите версии на Here Drive+ и Here Transit, които ще могат да бъдат свалени от Windows Phone Store в следващите дни.

Актуализацията на Here Drive+ включва иновативната функция My Commute, която научава ежедневни навици на шофиране и дава предсказуеми и персонализирани препоръки за маршрут на базата на актуалните условия на движение. Here Drive вече дава възможност и за актуализиране на лиценза за навигация от местно до глобално покритие от рамките на приложението.

Последната актуализация на Here Transit допълнително опростява пътуването с обществен транспорт, като се възползва от интерфейса на Windows Phone с нов панорамен изглед. Този нов дизайн улеснява потребителите при планиране на маршрути и достъп до предишни дестинации и предпочитания, както и до най-близките спирки на градския транспорт.

В определени държави, Here Transit ще бъде достъпен и за смартфони, които не поддържат Windows Phone 8, съобщи разработчикът.

Коментари по темата: „Here Drive+ навигация за всички WP8 смартфони”

добавете коментар...

  1. Bullstar

    “събира данни за ежедневните ви навици на шофиране ” – маршрути , скорост на движение и т.н.
    Нещо като КАТаджийски рай 🙂 ,или Мечтата на катаджията . Спират те за проверка и дръпват инфото от GPSa и цъфваш ,в цялта си “красота’ – де си карал , с колко си карал .
    Е а честито 🙂

Коментар