Безплатен Wi-Fi в морската градина на Бургас

Безплатен Wi-Fi ще ползват вече и посетителите на морската градина в Бургас

Безплатен Wi-Fi ще ползват посетителите на морската градина в Бургас

Виваком пуска от 27 юли най-голямата свободна Wi-Fi зона на българското Черноморие. Три интернет точки в Морската градина на Бургас обхващат най-популярните райони в парка – Летния театър, Пантеона и Морско казино.

Услугата е напълно безплатна за всеки, не изисква парола или код и потребителите не заплащат за трафика, който генерират, независимо на кой оператор са клиенти, уточниха от Виваком.

Новите локации за свободен достъп до мрежата са част от стратегията на телекома да покрие с безжичен интернет важни обществени места. Точките в Бургас стават част от мрежа с над 4000 безплатни Wi-Fi зони в цяла България. От 2010 г. до сега телекомът създава средно по 1000 безплатни Wi-Fi точки на година в различни градове на страната.

Сред най-популярните от тях са всичките близо 200 магазина в мрежата на телекома, летище София, петте най-големи ЖП-гари в страната (София, Пловдив, Варна, Бургас и Горна Оряховица), целият пешеходен център на столицата, както и линии на междуградски автобуси и коли на таксиметрови компании.

Коментари по темата: „Безплатен Wi-Fi в морската градина на Бургас”

добавете коментар...

  1. катя

    а да и знаете кое е името на мрежата

  2. Kansas

    Има гигабитов интернет в Канзас, но не е безплатен. Пусна го Гугъл по оптика. Виваком прави нещо тук, какво лошо има – който иска, нека пусне по-бърз от тях.

  3. Anonymous

    Това че се заяждаш, не значи че си прав. Просто имаме много да летим докато другите само да вървят пак са преди нас.

  4. Kansas

    Тръгвай за Америка веднага. Всичко там е безплатно – интернет, транспорт, храна…

  5. Anonymous

    Доколкото знам има американски градове с напълно безплатно покритие и скорост в гигабаити в секунда, така,че…..напомняте ми малко на ББ с неговите лентички за откриване на квартална датска градина….

Коментар