Стартира конкурс за компютърни уолпейпъри

Компанията Prestigio Technologies, известна със своите продукти за цифровия дом и цифровия офис, ще проведе международен конкурс за създаване на компютърни уолпейпъри под наслов “Очарованието на високите технологии” (“The Charm of High-Tech”). Арт-състезанието очаква както начинаещи, така и професионални дизайнери.
Конкурсът е отворен за дизайнери от цял свят, независимо от образование, възраст и ниво на опит, съобщиха от Prestigio. Журито ще одобрява за участие само творбите, изпълнени на високо артистично и техническо ниво и отнасящи се към тематиката на конкурса “Очарованието на високите технологии”. Предоставените творби трябва да попадат в една от трите категории: рисувани, снимани и 3D уолпейпъри.
Всички работи трябва да представят поглед към света на високите технологии през призмата на съвременния привлекателен начин на живот. С други думи, от състезателите се очаква да отразят модерната и бляскава страна на новите технологии. Детайлните правила на конкурса ще бъдат публикувани в официалната международна страница на конкурса http://art.prestigio.com. Крайният срок за изпращане на творбите е 28 октомври 2007г.
Голямата награда ще бъде връчена на участника, който ще запише най-голям брой точки от гласуването на журито на Prestigio. Последното е съставено от 21 фирмени директори на корпоративни офиси в Кипър, Чехия, Русия, Украйна, Беларус и Холандия.
Златната награда на Prestigio ще бъде за участника, който заеме второ място, а Сребърната ще отиде у участника, който се класира трети място при вота на журито.
Специалната награда на сайта на Prestigio ще бъде връчена на участника, който събере максимума гласове в независимо гласуване в сайта на конкурса.
Всички уолпейпъри ще бъдат на разположение във виртуалната галерия на Prestigio.

Коментар