VBS e платинен съпартньор на SAP Bulgaria в IDC Business Intelligence Roadshow

Варна Бизнес Сървисиз ООД (www.vbs.bg/) ще участва с презентация на тема “Практически подход за цялостно внедряване на SAP BI” в организираната от IDC България конференция IDC Business Intelligence Roadshow 2007 в х-л Хилтън, София на 14 септември. Лекторът е BI консултант от VBS, с опит от участия в BI проекти различни по мащаб и за клиенти от различни индустрии.
Предмет на представянето ще бъде подходът на VBS, използван при имплементация на BI в две български компании, представени в национален мащаб – Петрол АД и Пикадили АД. Ще се акцентира върху някои аспекти на реализираните модели за преноса на данни, модели за анализ на данни както и произтичащите от това предизвикателствата при внедряването.
Варна Бизнес Сървисиз ООД, дружество от групата на Петрол Холдинг АД, е иновативна компания, лидер в областта на SAP консултациите и бизнес обученията.Портфолиото от услуги за клиенти на SAP включва консултиране, реинженеринг, внедряване и поддръжка на водещия софтуер за фирмено управление mySAP Business Suite.VBS работи на пазара на бизнес услуги за големи корпоративни клиенти, като предоставя цялостни решения за управление на информацията и компетентността в една организация.

Коментар