СБС Консулта България и БГ Сервиз на Есенния технически панаир–Пловдив 2007

СБС Консулта България и БГ Сервиз ще участват съвместно на тазгодишния Есенен технически панаир в Пловдив, представяйки уникален пакет от интегрирани софтуерни и инфраструктурни решения за автоматизация и оптимизация на бизнеса.
СБС Консулта България е водеща компания, която предоставя интегрирани софтуерни системи на международните лидери Epicor и Infor, създадени за цялостно управление на бизнес процесите в организацията, както и набор от професионални средтсва за комплексни управленски анализи и отчети. От началото на 2007 година компанията внедрява и специлизирани сиситеми за управление на скалдово стопанство и транспорт, предназначени за логистичните компании.
БГ сервиз е компания, с доказано ноу хау в разработката на приложен софтуер, системна интеграция и аутсорсинг на информационни решения. Компанията притежава отлична експертиза в информационния одит и уптавленеито на проекти и екип от над 30 професионалниста, които реализират успешно мащабни проекти в различни направления на индустрията.
Двете компании са осъществили съвместно редица информационни проекти във водеши български и международни компании, предоставяйки на клиентите цялостни решения за специфичните нужди на техния бизнес.
“Ние в СБС Консулта сме разбрали стойността на партньорство с лидерите на пазара. Целта на съвместното ни представяне с БГ Сервиз на изложението е да предоставим надежно и ценово ефективно решение за бизнеса, което да гарантира работеща софтуерна, хардуерна и комуникационна платформа на клиента, с професионална поддръжка и намалена цена на придобиване.”, коментира Светла Манолова, Управител на СБС Консулта Бълагария.
“Успехът на нашите клиенти е от изключителна важност за нас. Именно затова избрахме партньор в лицето на СБС Консулта, с дългогодишен опит на пазара за внедряване на бизнес софтуер. В практиката сме рабрали, че най-важното за успеха на един проект е професионализмът на екипите, координацията и организацията на всички звена, която смея да твърдя, вече сме доказали съвместно със СБС Консулта при нашите клиенти.”, заяви Юлиан Калдерон, Управител на БГ Сервиз.
Гостите на щанда ще имат възможността да се възползват от изключителни промоционални цени за представените решения, както и да получат информация за различните възможности за оптимизация и автоматизация на бизнес процесите в тяхната компания.

Коментар