Клиентите на vivatel получават резултатите от Шампионска лига чрез SMS

Клиентите на vivatel ще могат да получават чрез sms резултатите от мачовете в най-престижния клубен футболен турнир – Шампионската лига на УЕФА. Новата услуга на мобилния оператор е активна от днес, 18.09.2007 г. Абонирането е безплатно и става след изпращането на sms до номер 442. Цената на всеки получен SMS е 0,03 лв. с ДДС. За по-голямо удобство на футболните фенове операторът е разработил новата услуга така, че в един smsда са включени резултатите от няколко мача.
За всички клиенти, които са се абонирали за резултатите от Шампионска лига, е предвиден бонус. Всеки вторник и сряда преди обед vivatel ще изпраща безплатен smsс прогнози за предстоящите мачове.
„В качеството си на млада и иновативна компания vivatel залага предимно на удобствата, от които имат нужда клиентите ни. Затова новата ни услуга се появи съвсем естествено, като резултат от намерението ни да дадем на футболните фенове възможността да следят резултатите от мачовете в най-престижния клубен турнир по всяко време”, заяви мениджърът Услуги с добавена стохност на vivatel Румяна Илиева.
Първите футболни срещи от Шампионска лига започват днес. Шестнадесет отбора ще се състезават в предварителните квалификации, които ще изпратят най-добре представилите се отбори на финалите през февруари 2008 г.

Коментар