Некском ще компенсира клиентите с безплатни разговори

Клиентите на телефонни услуги на Некском – България ЕАД получават правото да провеждат безплатни телефонни разговори с клиенти на Българската телекомуникационна компания за четири дни (22, 23, 24 и 25 септември 2007 г), съобщи алтернативният оператор.
Безплатните разговори ще са в сила както за селищни, така и за междуселищни разговори с абонати на БТК в интервала от 00:00 ч. на 22 септември до 24:00 ч. на 25 септември 2007 г. По този начин Некском ще компенсира своите клиенти, които временно бяха възпрепятствани да провеждат телефонни разговори с абонати на БТК вследствие на прекъсването на взаимното свързване между мрежите на двете компании.
Днес в полунощ взаимното свързване беше възстановено и клиентите на БТК и Некском отново могат да провеждат телефонни разговори помежду си. От БТК също потвърдиха възстановяването на връзките.
В края на миналата седмица БТК прекрати услугите по взаимно свързване, поради непогасени задължения от страна на Некском. Това доведе до временна невъзможност на абонатите на Некском да се свързват с клиентите на мрежата на БТК и обратно.

Коментар