Stella Artois представи новия си революционен сайт

Марката StellaArtois, част от портфолиото на Каменица АД, вече е с нов уникален по рода си сайт – http://www.stellaartois.com/. Той бе представен вчера вечер по време на онлайн пресконференция, излъчена от Льовен, Белгия.
Редица вълнуващи изживявания очакват почитателите на марката и онлайн приключенията. Специално създаденият за целта кратък филм – “LaBouteille (Бутилката), развежда мигновено заинтригувания посетител в съдържанието на сайта и го потапя във вековната история на белгийската марка бира.Така StellaArtois, която традиционно се свързва с качественото кино по цял свят, пренесе истинската филмова емоция и в интернет пространството.
«StellaArtoisвинаги се е отличавала със своя иновативен подход, чрез който достига до своите потребители. Нашият нов уебсайт е поредното доказателство за това”, заяви Франк Абенанте, Вицепрезидент Глобални марки в InBev. „Изживяването, което предлага интернет страницата, отговаря напълно на нуждите на нашите почитатели. Смятаме, че неговата поява ще доведе до промяна в цялостния облик на корпоративните сайтове”, допълни още той.
Сайтът предлага и изобилие от интерактивнипредизвикателства, които въвличат потребителите в поредица от онлайн приключения и игри. Сърфиращите в интернет страницата се запознават с историята и шествековното наследство на марката, преодолявайки огромни препятствия заедно с персонажите от далечната 1366 година. „Пътешествениците” в света на Stella Artois с удоволствие се връщат назад във времето, когато митовете за плоската земя и страшните гръмотевици, символизиращи гнева на боговете, са владеели света.
Едновременно с това посетителите на сайта могат да научат повече за основаването на белгийската пивоварна, както и виртуално да упражнят деветте стъпки от уникалния за белгийската марка Ритуал по правилно наливане и сервиране.
Сайтът е разработван от голям международен екип на агенция LoweTesch в продължение на една година. За заснемането на филма са използвани декори от последната продукция на Ингмар Бергман, а част от екипа е работил и по филма на Нийл Бъргър – „Илюзионистът”.

Коментар