БТК пуска по-евтин ADSL интернет

Мини ADSL интернет пакет на по-ниска цена започва да предлага Българската телекомуникационна компания (БТК). Новата услуга БТК ADSL Старт осигурява скорост 512 kbps и струва 19.99 лв. на месец при двегодишен договор.
Старт офертата предлага неограничен по трафик и време Интернет достъп. Новият пакет ще предоставя и типичната за БТК ADSL еднаквата скорост на достъп както към международни, така и към български Интернет страници, посочват от компанията.
Клиентите ще могат да тестват безплатно услугата в продължение на две седмици. Есенната промоция с тестови период важи и за всички останали БТК ADSL пакети, които достигат до скорости 8 мегабита. Предложение е валидно до 31 октомври тази година.
Освен стандартните пакети БТК ADSL и новия мини пакет, телекомът започва да предлага и БТК ADSL 1024 Безкрай на по-ниска цена. От 20 септември клиентите ще могат да заявяват ADSL скорост от 1024 kbps за 24.99 лв. при двегодишен договор. Ако пък решат да се абонират за 12 месеца, потребителите ще сърфират с тази ADSL скорост за 30.99 лв. на месец.
БТК ADSL BIZ услугите също стават по–атрактивни. Всеки клиент, избрал BIZ пакет получава безплатно и Wi–Fi модем.

по темата: „БТК пуска по-евтин ADSL интернет”

добавете коментар...

  1. TechNews.bg

    Да поредната подигравка на БТК-то с нас!
    Пак разни трикове, въртели и лъжи. Като му турим ДДС-то става пак същото дори е по-зле като вземем предвид условията на договора, скоростта и самата технология ADSL, недостъпните сайтове и филтрирането на съдържание и ред други мизерии. Това БТК заедно Топлофикация трябва да фалират и УМРАТ от пазара. Да живеят мобилните, кабелните оператори и LAN доставчиците !!!

Коментар