Globul пусна фиксирана телефонна услуга

Операторът Globul обяви първата интегрирана телефонна услуга за мобилна и фиксирана комуникация в България.
Абонатите на Globul Office Zone разполагат едновременно с мобилен и фиксиран номер в своя мобилен телефон и могат да правят и получават обаждания с двата номера в рамките на определена от тях физическа зона, например района на своя офис. Извън определената офис-зона, всички разговори се осъществяват чрез мобилната линия.
Услугата ще спести на корпоративните клиенти разходите за закупуване и инсталиране на фиксирана телефонна централа, както и съответните инсталационни такси за откриване на фиксиран телефонен пост, заявиха от оператора.
GLOBUL Office Zone не изисква никакви настройки на използваните мобилни апарати. Не се променят съществуващите мобилни номера от мрежата на оператора и не се заплаща никаква инсталационна такса.
Активирането на услугата е в рамките на два работни дни след заявката от клиента, уточниха от оператора.
Всички разговори до фиксирани мрежи в рамките на населеното място ще струват 0,018 лв. на минута, а междуградските разговори – 0,07 лв. на минута. Разговорите с номера от мрежата на Globul се таксуват 0,48 лв. на минута, а до останалите мобилни мрежи – 0,54 лв. на минута.
Globul Office Zone предлага и атрактивни цени за международни разговори. Разговорите до страните от Зона 1, която включва мобилните и фиксирани мрежи в САЩ, Канада и Русия и фиксираните мрежи в почти всички европейски страни, ще струват 0,14 лв. на минута. Месечната такса за фиксиран телефонен номер е 12 лв.
До края на годината Globul Office Zone ще се предлага промоционално с безплатна месечна такса за първите три месеца. В момента услугата е достъпна в София, Пловдив, Варна и Бургас, а през октомври ще се предлага и в Русе, Стара Загора, Плевен, Хасково и Благоевград.

по темата: „Globul пусна фиксирана телефонна услуга”

добавете коментар...

  1. An

    Цената за градското обаждане е 0.018 лв.,но някак си се спестява факта,че има такса свързаване от 0.11лв. и за градски и за междуградски разговори.т.е.първата минута разговор в града струва 0.128,а минута междуградски 0.18лв и едва след това се таксува съответно 0.018 за градския и 0.07 лв.за междуградския.
    И за да обобщим:две минути(средностатистическия разговор)струват съответно:за градски 0.11+2*0.018=0.146,за междуградски 0.11+2*0.07=0.25лв.

Коментар