Microsoft показва Vista и Office 2007 в кино Арена

Microsoft показва Vista и Office 2007 в кино Арена
Над 1700 специалисти участват в конференцията
21-06-2006
Най-значимото събитие в календара на “Майкрософт България” отвори врати в София. “Дни на Майкрософт 2006” събира над 1700 ИТ специалисти в кино Арена – Младост за първи поглед към
операционната система Windows Vista, пакета бизнес приложения Microsoft Office 2007 и продуктите от новата търговска марка Microsoft Dynamics.
Седмата техническа конференция откри Теодор Милев, управляващ директор на Microsoft България. Лектори са повече от 30 високо оценени международни и български ИТ специалисти, между които и специалните гости на Microsoft.
Събитието се провежда в 6 паралелни сесии, като гостите имат възможност да организират посещението си в зависимост от конкретните интереси. Тази година на участниците е предоставен рекорден избор от над 50 лекции в рамките на два дни. Предвидена е регистрация за посещения на лабораторни упражнения, по време на които участниците ще имат възможност да се докоснат до най-новите технологии от Microsoft.
Информационната система за събитието, която включва онлайн регистрация и регистрация на място, възможност за съставяне на персонална програма с теми по избор и система за подаване и обработване на обратна връзка от гостите (сайтът http://www.msbgregsitration.com), е разработена със съдействие на Crossroad Ltd. Продуктът е базиран на бета версиите на най-новите технологии на Microsoft – Windows Workflow Foundation и Windows Communication Foundation (.NET 3.0).
Програмата на „Дни на Майкрософт 2006” включва и много мигове за отдих и забавление с безплатни кинопрожекции и пряко излъчване на мачовете от Световното първенство по футбол в Германия.

Коментар