Нови HP консумативи правят отпечатването още по-икономично и безпроблемно

21-06-2006 – APRA Porter Novelli
Нови HP консумативи правят отпечатването още по-икономично и безпроблемно
HP предлага повече възможности за клиентите, като допълва и обновява комплектите от 2 мастилници (2-pack) и HP Photo пакетите
София, 21 юни 2006 г. – HP днес представя два нови комплекта от 2 мастилници в своето портфолио консумативи и обнови четири от досега предлаганите 2-packs комплекти. Тези продукти – комплекти от две мастилници в една опаковка – предлагат на клиентите увеличение на икономиите с до 20 процента, както и възможността да използват водещите в бранша HP Vivera мастила, проектирани да работят безпроблемно с HP принтери и носители, за да осигурят ярки, отчетливи линии и наситени цветове.
Същевременно, HP отново демонстрира своята ангажираност в осигуряването на своите клиенти на безпроблемен избор, стойност и разход, като разширява и обновява изключително популярната си гама HP Photo Pack фотопакети.
HP комплекти от две мастилници (2-pack)
HP продуктовата гама комплекти от 2 мастилници включва HP 56 черна мастилница 2-pack, HP 57 трицветна мастилница 2-pack, HP 339 черна мастилница 2-pack с Vivera мастила и HP 344 трицветна мастилница 2-pack с Vivera мастила. От днес тази продуктова гама се разширява с въвеждането на HP 338 черна мастилница 2-pack и HP 343 трицветна мастилница 2-pack, и двете с Vivera мастила.
Продуктовата гама е проектирана да удовлетвори потребностите на клиентите, които желаят да печатат големи обеми, но без компромис с качеството и надеждността на печат. В момента се предлагат HP 56 черната мастилница 2-pack, HP 57 трицветната мастилница 2-pack, HP 339 черната мастилница 2-pack с Vivera мастило и HP 344 трицветната мастилница 2-pack с Vivera мастило, но разширяването на продуктовата гама значително ще увеличи предлаганите отстъпки.
Винсент Вандерпул, вицепрезидент и главен мениджър на HP Supplies Imaging and Printing Group за Европа, Близкия Изток и Африка, обяснява идеята, която стои зад новите предложения:
“HP разпознава няколко различни типа клиенти, всеки от които с характерни и ясно определени потребности при печата. HP 2-pack са опростено, икономично предложение за клиентите, които печатат големи обеми документи с отчетлив текстов отпечатък, използвайки оригинални HP консумативи.”
Фотопакети HP Photo Pack
Разширяването на HP Photo Pack гамата е директен отговор на нарастващото търсене от страна на клиентите: според изчисленията 54 милиона снимки са били отпечатани с използване на HP Photo Pack пакети между септември и декември 2005 г.
Анонсираните днес промени включват:
        Photo Value Pack за HP 363 серията беше обновен с новата НР Advanced Glossy Photo Paper усъвършенствана гланцова фотохартия с формат 10×15 cm за печат до края на листа и ще бъде пуснат в началото на юни тази година.
        Photo Value Pack за HP 110 серията ще бъде пуснат на 1 юли. Той включва новата серия HP 110 трицветна мастилница с Vivera мастила и 120 листа от новата HP Advanced Glossy Photo Paper усъвършенствана гланцова фотохартия с формат 10 x 15 cm за печат до края на листа.
HP Photo Pack предлагат на клиентите най-доброто от иновативните HP технологии, като HP Advanced Photo Paper ще замени HP Photo Paper, позволявайки висококачествени разпечатки на снимки, благодарение на по-голямото си тегло (210g/m2 до 250g/m2), лабораторното си качество и способността за моментално изсъхване. Наред с тези предимства, когато се съчетаят с новата трицветна мастилница серия HP 110, новите носители ще осигурят също и характеристики като устойчивост срещу влага и размазване, както и устойчивост на избледняване за поколения наред, като те за пръв път ще са достъпни за клиентите на гамата компактни фотопринтери.
Вандерпул продължава: “HP Photo Pack не само предлагат всичко от превъзходните HP технологии за фотопечат, когато се използват заедно с HP принтери, а също така предоставят отлична стойност и прозрачност на разходите, тъй като клиентите могат да видят точно колко “перфектни като картини” снимки ще могат да отпечатат със своята покупка.
Както винаги досега, HP ще продължи да адаптира своите продукти и политики, за да удовлетвори по най-добрия начин разнообразните потребности на всички свои клиенти,” заключава той.
Имайки предвид потребността на клиентите от избор, HP ще продължи да предлага всички мастилници, включени в гамата на HP 2-pack, като отделни мастилници, за да удовлетвори онези клиенти с потребност за по-малки обеми на печат. По подобен начин, трицветната мастилница HP 110 също се предлага като самостоятелен продукт, а не само като част от Photo Value Pack за серия HP 110, позволявайки на клиентите да отпечатват по-малки обеми и в различни формати, като 13 x18 cm, при това предложенията са на ниската препоръчителна цена от производителя за Европа, Близкия Изток и Африка от €19.99.

Коментар