Ubisoft обявява своя ваканционен каталог за 2007 година

Ubisoft, един от най-големите издатели на видео игри в световен мащаб, обявява, че ваканционният каталог за 2007 година ще включва изключителна селекция от заглавия. Каталогът покрива всички сегменти на видео игрите – от хардкор до семейните заглавия, както и игри,  базирани на някои от най-популярните филми и телевизионни сериали. Богатото съдържание обхваща също някои от най-очакваните през тази година нови търговски марки, както и вълнуващи, нови попълнения към внушителния списък на Ubisoft от вече съществуващи, хитови заглавия, продали се в милиони копия по света.
·                     Assassin”s Creed™ Една от очакваните с огромно нетърпение през тази година видео игри ще излезе през ноември за видео гейм и развлекателната система на Microsoft Xbox 360® и за компютърната развлекателна система PLAYSTATION®3, а в началото на 2008 година – и за PC.
·                     Beowulf™ – Видео играта, базирана на предстоящия пълнометражен филм на Paramount Pictures и Shangri-La Entertainment, “Beowulf”, от спечелилият многобройни награди на Академията за филмово изкуство режисьор Robert Zemeckis, ще бъде пусната на пазара през ноември за Xbox 360, системата PLAYSTATION 3 и системата PSP® (PlayStation®Portable).
·                     Blazing Angels® 2 Secret Missions of WWII– Преживейте събитията от Втората Световна Война като влезете в ролята на елитен пилот в поредната част на изключително успешната игра Blazing Angels® Squadrons of WWII, която ще излезе през този ваканционен сезон за системата PLAYSTATION 3.
·                     Brothers In Arms Hell”s Highway™, която трябваше да бъде пусната на пазара през ваканционния сезон на 2007 година, ще излезе за конзолите от ново поколение и за PC през четвъртата четвът на фискалната 2007-08 година. Brothers in Arms Road to Hill 30 за Wii ще се появи през декември.
·                     CSI: CRIME SCENE INVESTIGATION™ Hard EvidenceЗа първи път през този коледен сезон феновете на CSI ще имат възможността да играят CSI на Xbox 360 и на домашната видео гейм система на Nintendo Wii™.
·                     Haze™– Всеизвестният дивелъпмънт тийм на Free Radical Design се обединява с Ubisoft за създаването на надминаващата всички технологични стандарти до момента игра, Haze, специално създадена за системата PLAYSTATION 3, която също ще излезе през този ваканционен сезон.
·                     Heroes of Might and Magic® V: Tribes of the EastГеймърите ще могат да се насладят на драматичния развой на събитията в Heroes® V. Играта ще излезе за PC през този коледен сезон.
·                     NARUTO™: Rise of a Ninja – Играта е разработена във всяко едно отношение специално за Xbox 360 и за първи път през октомври геймърите ще имат възможността да изживеят приключението Naruto, започвайки от самото начало на поредицата.
·                     Rayman Raving Rabbids® 2 – Зайците се завръщат през този ваканционен сезон, по-луди отвсякога, в новата игра от поредицата, разработена специално за Wii и Nintendo DS™.
По време на тазгодишния коледен сезон, Ubisoft ще пусне на пазара и игри, които са предназначени за най-широката публика. Те са включени в иновативния и интересен каталог Games for Everyone на компанията:
·                     Chessmaster®: The Art of Learning за DS и Chessmaster®: Grandmaster Edition за PC – И в двете игри, Josh Waitzkin, световен шампион и осем пъти национален шампион по шах, въвежда играчите във фундаменталните основи на шаха и им помага да овладеят играта чрез интересни курсове и въведения, взети директно от неговата хитова книга The Art of Learning.
·                     Cranium® Kabookii – разработена специално за Wii, Cranium Kabookii е изцяло нова игра, в която семействата свирят на музикални инструменти, рисуват, превъплъщават се в различни роли и редят пъзели, като през това време събират точки и минават в централния етап, в Kabookii Arena, където трябва да спечелят. За допълнително забавление специалните Kabookii Decoder очила разкриват скрити отговори!
·                     Imagine™ – Линията Imagine позволява на момичетата да проучват своите любими интереси и хобита – както показват резултатите от обширно проучване на начина на живот на тази публика – по един интерактивен и забавен начин, със заглавия като Fashion Designer, Master Chefи Animal Doctor/Pet Vet 2 за Nintendo DS и PC.
·                     My Coach – Играйте и учете с този комплект от забавни треньори, които ще ви преподават чужди езици (My French Coach, My Spanish Coach) или ще ви помогнат да подобрите произношението си (My Word Coach) на DS и Wii.
·                     Petz® – По време на коледните празници ще видим завръщането на Horsez®, Catz®, Dogz® и Hamsterz за DS, компютърната развлекателна система PlayStation®2, PC и за първи път за Wii!

Коментар