Над 1300 предложения за участие в конкурса на vivatel „Еко фокус”

Само петнадесет дни след старта на националния фото конкурс на vivatel „Еко фокус” на сайта на мобилния оператор вече са качени над 1300 снимки. Предложенията ще се състезават в категория „Природата на фокус”, която е с общ награден фонд от 17 000 евро – разпределени в 7 категории: 6 награди от по
2 000 евро и една голяма от 5 000 евро.
Първоначалната селекция за победители в конкурса ще бъде направена след гласуване на публиката, което стартира от 1 октомври 2007 г. и ще продължи до 7 октомври 2007 г. на интернет страницата на мобилния оператор http://photocontest.vivatel.bg/.
Във финалната фаза на конкурса ще участват 24 снимки, от които екип от експерти и представители на БТК Груп ще избере 7-те победители в конкурса „Еко фокус”.
„Щастливи сме, че фото конкурсът на vivatel провокира толкова силен интерес още през първите дни след старта му”, сподели маркетинговият директор на vivatel Любов Кирилова. По думите й успехът на инициативата е безспорно доказателство, че темата за опазването на околната среда е актуална, а целта на мобилния оператор е чрез инициативи като тази тя достигне до колкото се може повече хора.
Седемте най-добри снимки от конкурса ще бъдат използвани за създаване на календар на БТК Груп за 2008 г. от рециклирана хартия.

Коментар