Philips постави рекорд за най-голямо живо лого в страната

На 29 септември в хотел Holiday Inn в Бизнес парк София, Philips България проведе своята редовна дилърска конференция, която тази година беше под мотото „Заедно постигаме повече”. На срещата екипът на Philips България съвместно със своите 240 дилъри обсъдиха тенденциите на пазара, новите продукти на компанията и набелязаха нови насоки за развитие и сътрудничество.  
Нов национален рекорд постигнаха присъстващите на конференцията, изписвайки по-късно вечерта с телата си логото на Philips. Така те доказаха, че наистина заедно могат да посрещнат всякакви предизвикателства. Изписването на логото бе изненада за всички, въпреки, че домакин на събитието още от самото начало бе Краси Ванков – водещ на предаването “Рекордите на Гинес”.
Гостите бяха подканени да изпишат логото с внезапната и интересна поява на очертания, осветени от свещи, които те трябваше да запълнят с телата си. Изключителната гледка oт живи тела и светлина, изобразяващи логото, e постижение, което ще остане в историята и архивите на предаването „Рекордите в България”.
Всеки един от участниците получи грамота, удостоверяваща участието му в поставения рекорд. Вечерта продължи с концерт на Белослава, DJ парти и още много изненади.

Коментар