Мултирама въвежда схема за изплащане без оскъпяване

Търговската верига за ИТ продукти Мултирама България въвежда съвместно с Пощенска банка нова разсрочена схема за заплащане на покупките. Клиентите ще плащат от 2 до 24 месечни вноски без лихва и допълнителни разходи, съобщиха от компанията.
„Уникалната програма за изплащане на Мултирама изпреварва предлаганите на пазара стандартни схеми, които са със срок до 12 месеца, с което фирмата се превръща в първата и единствена IT търговска верига, която отправя подобно предложение към клиентите си”, заявиха от Мултирама.
Предложението е валидно от 1 септември до 31 октомври и обхваща всички предлагани от Мултирама ИТ и дигитални продукти. Минималната стойност на покупката трябва да е 150 лв. От програмата ще могат да се възползват картодържателите на EuroLine, EuroLine American Express и Visa кредитни карти, издадени от Пощенска банка.
За покупка от 1 000 лв. месечната вноска е 41.66 лв. Годишният процент на разходите за текущи картодържатели на EuroLine и EuroLine American Express е 5.80 %, а за клиенти на банката с новоиздадени карти – 8.44 %. За клиентите на банката, които вече имат издадени кредитни карти Visa, размерът на разходите е 0%, а за новите клиенти на Visa, издадени от Пощенска банка, той възлиза на 2.46 %.

Коментар