НЕТ ИС въвежда нови решения за корпоративна сигурност

Фирма НЕТ ИС допълни гамата си от решения за корпоративни потребители с продукти за сигурност на данните и по-лесно администриране и поддръжка от американската компания Secure Computing.
 
„Бизнесът има нужда от решения, които максимално да защитават инвестираните средства и да предлагат функционалност, която да му позволи бъдещо развитие”, коментира Деян Дънешки, управител на НЕТ ИС.
 
Решенията на Secure Computing управляват интернет комуникацията, VPN свързаността към отдалечените офиси и IP базираните телефонни услуги, допълни Дънешки.
Продуктът Sidewinder Security Appliance осигурява цялостната защита, необходима за сигурността на данните на бизнеса. Чрез технология за инспекция на приложния слой, Sidewinder подобрява защитата, като поддържа гигабитова производителност.
Решението съчетава множество защитни функции и протоколи в един компактен продукт. Като гейтуей между мрежата в офиса и външния свят, Sidewinder предлага детайлен поглед към мрежовата сигурност на всички нива, отдалечен достъп, а също така предпазва достъпа на служителите от и към глобалното уеб пространство.
Sidewinder намалява и количеството пачове, които трябва да се инсталират, както и броя на продуктите за управление, като по този начин спестява ресурси на бизнеса.
 
НЕТ ИС, компания на икономическата група ВМ Финанс Груп, e сертифициран златен партньор на Secure Computing.

Коментар