Спри цигарите, започни бизнес

host-eco-campaign-insHost.bg подкрепя всички желаещи да стартират свой бизнес, ако пожелаят да се дистанцират дори за малко от един вреден навик. В рамките на кампанията „Dont’s smoke do business” хостинг компанията подарява един месец безплатен Персонален хостинг срещу една кутия цигари.

Host.bg предлага да оставите един вреден навик (макар и за ден) и да го превърнете в нещо позитивно, а защо не в свой онлайн бизнес. Само срещу кутия цигари имате възможност да се възползвате от пълната функционалност на услугата споделен хостинг. Освен 24/7/365 професионална техническа помощ и поддръжка, ще имате достъп до безплатния инсталатор с над 250 уеб приложения – Softaculous. Благодарение на него можете да инсталирате някои от най-разпространените CMS платформи, като WordPress, Joomla, Drupal и др., само с 1 клик. Освен тях ще откриете редица полезни инструменти за бизнесa, като CRM и ERP системи, Wiki приложения и много други.

Какво е „Don’t smoke do business!”?

„Don’t smoke do business!” е кампания на Host.bg, която ви поощрява да стартирате свой бизнес срещу една кутия цигари – буквално. Вие  давате една кутия цигари, в замяна на което получавате Персонален хостинг за 1 месец безплатно.

1 кутия цигари, струва колкото хостинг за 1 месец. Оставете кутия цигари в Host.bg и стартирайте своето онлайн присъствие с помощта на един от разнообразните хостинг планове на доставчика.

Ако сте непушач, убедете ваш приятел да остави своята кутия цигари. За всяка кутия и ДВАМАТА ще получите по 1 месец безплатен хостинг. Ако сте клиент на компанията също можете да се възползвате от предложението и да удължите абонамента си по предложената схема.

Какво мога да направя с хостинг от Host.bg?

Хостинг плановете на Host.bg предлагат пакет от над 250 безплатни приложения с 1 клик. В тях има богат избор от уеб приложения, с които можете лесно, с 1 клик на мишката, да инсталирате подходящ за Вашия бизнес уеб сайт. Сред полезните за бизнеса приложениям които Host.bg осигурява безплатно  има системи за управление на съдържанието (CMS), блогове, форум платформи, CRM системи, електронни магазини, галерии, инструменти за пускане на анкети и за отчитане на кликовете върху банери и линкове, wiki хранилища на данни и други. Всичко, от което един бизнес има нужда.

Ако все още нямате свое домейн име, Host.bg ви дава възможност да стартирате своя сайт с безплатен поддомейн.

Как да взема хостинг от кампанията „Don’t smoke do business!”? 

Всичко е много просто:

1. Елате в нашия офис и изхвърлете една кутия с цигари (поне наполовина пълна, погледнато оптимистично) в нашето специално кошче. Срещу това ще получите безплатен Персонален хостинг за 1 месец;

2. Ако не живеете в София или не искате да идвате до офиса, изпратете на адрес: на info@host.bg данните за Вашия акаунт и видео с унищожаването на кутията с цигари. И без шмекерлъци моля! 😉

3. Ако вие не пушите, убедете ваш приятел да остави своята кутия цигари при нас. За всяка кутия и ДВАМАТА ще получите по 1 месец  безплатен хостинг във вашите акаунти.

Какво ще се случи със събраните кутии цигари?

Всички оставени от нашите клиенти кутии с цигари, ще бъдат унищожени, като за това ще направим и специално видео 😉

Кампанията е активна до 31.12.2013 г.