Клип на Бритни излeзе авансово в YouTube

Новият видео клип на Бритни Спиърс се появи в сайта YouTube три дни преди официалната премиера. “Gimme More” стана достъпен в интернет още в петък, 5 октомври, докато премиерата беше насрочена за 8-ми, понеделник, по музикалния канал MTV.

Gimme More е първият сингъл от студийния албум Blackout на Бритни Спиърс. Дискът се очаква да излезе на масовия пазар на 13 ноември.

От Sony BMG, под чийто лейбъл се издава Gimme More, заявиха, че пускането на клипа по YouTube нарушава авторското право. Клипът беше отстранен, но сега отново е достъпен във видео сайта.

Неотдавна се разрази подобен скандал с клип на Бритни в YouTube, който показа провал на певицата в шоу на MTV. Фен на звездата пък публикува в своя блог призив, в който, плачейки, призова критиците да оставят Бритни на мира. Това негово изпълнение му донесе предложение от мощна продуцентска компания да води собствено ТВ шоу по един от популярните американски канали.

В новия си клип Бритни се въплъщава в различни роли, вкл. и брюнетка стриптийзьорка. Клипът е заснет в Лос Анжелис през лятото на тази година за по-кратко от предвиденото време, тъй като певицата внезапно се е разстроила и напуснала снимачната площадка.

Коментар