JobTiger подобри връзката между работодатели и студенти

Нова услуга позволява на работодателите да публикуват обявата си едновременно в сайта на JobTiger.bg и в порталния сайт на кариерни центрове careercenters.staj.bg. Към момента в него са регистрирани 33 български университета с кариерни центрове, в които работят обучени специалисти по кариерно консултиране.
Новата услуга е безплатна за работодатели, публикували обява в JobTiger. Работодателите могат също и да избират кариерните центрове на университети, чиито студенти са подходящи за техните позиции, за да публикуват обява там.
Освен в порталният сайт на университетските кариерни центрове, работодателите могат да експортират обявите си в още няколко сайта – microsoft.jobtiger.bg, www.staj.bg, bana.jobtiger.bg.
Друга нова функционалност на JobTiger е корпоративната обява, която предлага фирмен дизайн. Корпоративната обява е свързана както с и-мейл системата на сайта за уведомяване на регистрираните кандидати за нови позиции, така и със системата за управление на получените кандидатури (оценка, сортиране, отговор и други). Информацията от резултатите се съхранява в акаунта на работодателя по досегашния начин.
Всеки работодател има възможност да публикува неограничен брой корпоративни обяви от своя акаунт, като те могат да са с различна визия. Корпоративните обяви се третират като специални с позициониране и се подреждат в челните позиции при търсене по критерии.

Коментар