Две дружества на „Mellon Group of Companies“ са сред най-бързо развиващи се

Дружествата „Mellon Financial Products Support“ (MFP) и „Mellon Collection Services“, принадлежащи към „Mellon Group of Companies“, получиха признание за своята мотивираност, иновативност и успешна предприемаческа дейност, като попаднаха в Europe”s 500 за 2007 г., ежегодна класация, която обединява петстотинте най-динамични компании от 24 европейски държави и се публикува от „Europe’s 500 – Entrepreneurs for Growth“ с подкрепата на „Microsoft“ и „KPMG“.
MFP е класирана на 38 място сред 500 европейски и на 2 място сред 14 гръцки компании, включени в Europe”s 500 за 2007 г.
„Mellon Collection Services“ е включена за втора поредна година в списъка на европейските компании, постигнали изключителен ръст на дейността си и на броя на откритите работни места, като се нарежда на 434 място в Европа и на 11 място в Гърция.
Никос Петракопулос, президент и изпълнителен директор на „Mellon Group of Companies“, направи следния коментар: „Голяма чест за нас е фактът, че две от дружествата, принадлежащи към Групата, получават признание за постигнатите от тях изключителни резултати по отношение както на оборота, така и на нарастването на броя на откритите от тях работни места. По-важно е, че това признание отразява забележителните усилия, положени от 2 300 души, които са движещата сила на „Mellon Group of Companies“ и претворяват нашата визия в реалност.”
За „Мелон България“
„Мелон България“, филиал на „Mellon Technologies“, е основана през 2001 г. в София и предоставя решения и услуги за извършване на транзакции на организации със силен потребителски бизнес, като например банки, ориентирани към банкиране на дребно, компании за публични услуги, доставчици на телекомуникационни услуги и големи частни компании. Днес „Мелон България“ се развива с нарастващи темпове, инвестирайки в сътрудничеството си с утвърдени доставчици, като „Diebold“, „Altitude“ и „Gemalto“, както и в отношенията си със своите клиенти.

Коментар