GFI Software проведе партньорска конференция за EMEA региона в Малта

GFI Software, водещият разработчик на софтуер за мрежова сигурност, сигурност на съдържанието и управление на съобщенията, проведе годишната си партньорска конференция за EMEA в Малта. За двата дни на интензивни срещи успешното събитие привлече над 90 дистрибутора и риселъри от региона.
Конференцията даде възможност на GFI и компаниите, които са дистрибутори или продават софтуера на крайни клиенти, да дискутират идеи и проблеми, а също и да научат най-новото в областта на сигурността и тенденциите в продажбите.
„Това беше наистина уникално събитие, в което всеки участник имаше възможност да научи за най-съвременните софтуерни технологии за защита на мрежи и сървъри, да създаде нови контакти и да освежи старите си такива“, казва инж. Ивайло Тинчев, управител на „Бизнес Софтуер Дистрибутор“ ЕООД, дистрибутор на продуктите на GFI Software за България.
„Презентацията на успешно реализирани проекти в международни компании като Siemens, Mercedes-Benz, Philips, Vodafone, Volkswagen, Compaq, Honda, Telstra и др. някои, от които с мрежи от над 50,000 IP адреса, дадоха на партньорите на GFI, увереността, че работят с компания, която е наистина лидер в областта си“, допълва той.
По време на събитието, Саймън Азопарди, вицепрезидент на продажбите за EMEA награди дистрибутори, които са се представили отлично през изминалата година.

Коментар