Риана ще пее в София, безплатно за народа

19-годишната Риана, най-актуалната звезда на R’n’B, с три мега албума зад гърба си, пристига за концерт у нас на 30 ноември. Безплатното шоу на изпълнителката в София ще се спонсорира от мобилния оператор vivatel.

Малко преди Принцесата да се появи за първи път пред българската публика, на сцената на площад „Батенберг” ще се качат популярни родни изпълнители. Музикалното събитие, което е част от голямата национална кампания за покритието на мобилния оператор, ще протече под мотото „Under the Orange Umbrella” и ще бъде напълно безплатно за всички фенове на Риана у нас.

„Идеята да поканим именно изпълнителката на “Umbrella” дойде напълно естествено, защото нямаше по-подходяща по повод кампанията ни „Оранжев чадър” за покритието на мрежата на vivatel”, сподели маркетинговият директор на мобилния оператор Любов Кирилова.

Организатори на музикалната проява „Under the Orange Umbrella” са “Болкан ентъртейнмънт къмпани” и Вирджиния Рекърдс/Universal Music Group.

В допълнение, на 2-ри декември бТВ ще излъчи филм от посещението на Риана в България, включващ няколко от изпълненията й на живо, както и най-доброто от българската част на концерта “Под оранжевия чадър”.

Робин Риана Фенти е родена на остров Барбадос. Тя отраства с характерния аренби стил на Карибите, от малка танцува и има изключителен глас. Но съвсем не подозира, че скоро ще влезе в големия шоубизнес. Открива я продуцентът Ивън Роджърс, който я представя на Jay-Z. Останалото е история.

Излиза дебютният албум на певицата “Music Of The Sun” и сингълът “Pon De Replay”.Следва втори албум A Girl Like Me и хит сингъла S.O.S. Песента оглавява няколко от класациите на списание Билборд и европейския чарт за сингли Top 100.

Това лято Риана отново потвърди короната си на абсолютна поп принцеса със смазващия хит “Umbrella”, първи сингъл от новия й албум Good Girl Gone Bad. Парчето направи перфектен хеттрик под номер 1 в чартовете Billboard Hot 100, Pop 100 и Hot Digital Songs и първото място в сингъл класацията на Обединеното кралство.

Видео клипът към “Umbrella,” режисиран от Крис Епълбаум, също стана номер 1 в iTunes и чарта AOL Music Top 40 Videos.

Коментар