Решение “сървър плюс софтуер” ще носи ползи за българския бизнес

Нов промоционален пакет, наречен „Server + Software = Success“, обещава на бизнес потребителите у нас отстъпки от цената на хардуера и софтуера. Компаниите, които  закупят нови Windows или Linux сървъри от определени интегратори и вносители, заедно със съответния софтуер от Бизнес Софтуер Дистрибутор, ще получат 5% обща отстъпка.
Предложението важи за сървърни софтуерни решения на Acronis, GFI Software, Grisoft и Entensys, които Бизнес Софтуер Дистрибутор е оторизиран да разпространява в България.
Кампанията стартира на 15 ноември и е отворена към всички ИТ фирми в България, които доставят нови сървъри на клиентите си и желаят да се ангажират с предлагане на софтуерни продукти заедно със съответните сървърни конфигурации, уточниха от Бизнес Софтуер Дистрибутор.
„С тази кампания бихме искали нашите партньори – хардуерните интегратори и вносители на сървърни системи, да се убедят окончателно във факта, че окомплектоването на техните сървъри с нашия софтуер води до по-висока производителност, безкомпромисна сигурност и е съществен фактор за успеха на клиентите им“, каза Ивайло Тинчев, управител на Бизнес Софтуер Дистрибутор.
Компанията цели да насочи и крайните клиенти, планиращи да закупят сървъри, към  софтуерните решения на някои от водещите световни производители, които са доказали ефективността си при използване както от големи корпоративни потребители, така и от малкия и среден бизнес.

Коментар