GeoVision 430 поддържа навигация на 26 езика

 
Новият GPS навигатор GeoVision 430 на Prestigio идва с 4,3-инчов чувствителен на допир TFT екран и вградена памет 1 или 2 GB. Устройството може да се използва с гласово (26 езика) или визуално насочване и предлага разнообразие от достъпни опции за карти.

GeoVision 430 улеснява шофьорите при управление на автомобила, но приложението на навигатора не се ограничава само с колата. Налични са настройки и за използване от пешеходци. Уредът е базиран на най-новия SiRF III чипсет и е зареден с подробни карти на Западна Европа, Източна Европа или Русия, в зависимост от региона, където се предлага на пазара.
Яркият и голям 4.3-инчов екран предлага максимална видимост и при недобро осветление, посочиха от дистрибутора АСБИС България. GPS навигаторът разполага с литиево-йонна батерия, която издържа до 3 часа без презареждане. Устройството е конфигурирано с 1GB или 2GB вградена памет и има слот за SD флаш карти.
В допълнение, Prestigio GeoVision 430 ориентира пътешествениците за най-близки до маршрута им точки на интерес – банкомати, бензиностанции, ресторанти и места за посещение. Освен за навигация, устройството може да се използва за преглеждане на последните снимки от пътуването, или за слушане на музика.
Prestigio GeoVision 430 вече е достъпен на българския пазар, съобщи Никола Апостолов, продуктов мениджър навигационни устройства в Prestigio. От команията са убедени, че новият модел ще бъде приет добре от съвременните автомобилисти и ИТ фенове.

Коментар