Нов пакет на Globul включва и… яке

20 безплатни минути и двулицево спортно яке предлага новия стартов пакет b-connect weekend+ на мобилния оператор Globul. Разговорите на “аванта” в мрежата на оператора могат да се ползват през уикенда.
Цената на пакета е 17,98 лв. и включва две SIM-карти с тарифен план b-connect Weekend с активна услуга „За Приятели", предварително заредени с по 5 лв. време за разговори.
При всяко презареждане, независимо от неговата стойност, потребителите получават по 20 безплатни минути за разговори през уикенда. Безплатните минути са валидни за съботните и неделните дни в рамките на 31 дни след получаването им, като с добавянето на нови минути при презареждане наличните минути удължават валидността си за нов 31-дневен период.
След изчерпването на безплатните минути, в събота и неделя потребителите на новия b-connect weekend+ ползват с 50% по-ниски цени за разговори и SMS-и – 23 ст. на минута за разговори към Globul фиксираните мрежи в страната и по 11 стотинки за изпратен SMS.
През останалите дни на седмицата разговорите към всички национални мобилни и фиксирани мрежи се таксуват по 47 ст. на минута, а кратките текстови съобщения – по 22 ст.

Коментар