С атрактивна оферта Planeta Mobilе изкушава поп-фолк феновете

Коледната оферта на Planeta Mobilе е най-новото предложение, което музикалната мобилна мрежа отправя към всички нови клиенти в периода от 15 ноември 2007 г. до
15 януари 2008 г.
Само срещу 7,50 лв. на месец клиентите ще имат възможност да се възползват от предоставените безплатни 200 минути за разговори, 100 smsa в мрежата на Planeta Mobile и vivatel и безплатни музика, снимки и клипове на любими попфолк изпълнители.
Част от коледния подарък са и календар с любими попфолк изпълнители, както и специално CD с любимата музика. Клиентите на Planeta Mobilе получават още неограничено време за гледане на Планета ТВ и Планета фолк ТВ, както и за слушане на радио Планета и радио Планета фолк – всичко това през мобилните си телефони.
Мрежата на Planeta Mobileе първата музикална мобилна мрежа в България, която стартира с голям успех в края на юли т.г. Настоящата коледна промоция дава възможност на всеки абонат на Planeta Mobilе да създаде своя група Planeta + като добави до 4 SIM карти срещу месечен абонамент от 5 лв. за всяка и да говори за 0,01 лв. на минута в групата.
„Разработихме музикалната мобилна мрежа Planeta Mobile, за да предоставим възможност на многобройните фенове на попфолк музиката у нас да общуват свободно помежду си. Новото ни предложение е коледният ни подарък към тях, което им дава опцията да слушат любимата музика навсякъде и да говорят без ограничения”, заяви маркетинговият директор на vivatel, Любов Кирилова.
Коледната оферта се предлага в центровете на БТК в страната. Предварителна информация може да им бъде предоставена на тел. 087 123 или на интернет адрес http://www.planetamobile.bg/.

Коментар