Семейство Симпсън станаха абонати на vivatel

04-07-2006 – Агенция „ПР Медиа”
Семейство Симпсън станаха абонати на vivatel
Известните анимационни герои посетиха магазините от дилърската мрежа на мобилния оператор Jeff, 2Be и Метро
Семейство Симпсън станаха абонати на vivatel. Известното анимационно семейство направи обиколка на три магазина от дилърската мрежа на мобилния оператор Jeff, 2Be и Метро и се възползва от техните най-актуални предложения на 03 юли 2006 г.
Огромният интерес от страна на посетителите в трите магазина направи престоя на веселото семейство доста по-дълъг от първоначалното им предвидено време за пазар. Симпсън предизвикаха истински фурор най-вече сред малчуганите. „Барт Симпсън, ще ми дадеш ли новия си мобилен номер?”, помоли едно от децата веднага след като героите от сериала направиха своя избор. Те се възползваха от специалните промоции на дилърите и си закупиха нови мобилни телефони с абонаментните планове на vivatel.
Визитата на Семейство Симпсън в магазините на Jeff, 2Be и Метро е по повод промоцията на FOXLife на сериала Симпсънс „Семейство Симпсънс са сред нас!”.
През месец юни героите от анимационното семейство обиколиха цялата страна и станаха част от живота на всички в България. Те се срещнаха със своите почитатели във Варна, Велико Търново, Добрич, Плевен, Пловдив, Стара Загора, Русе, София и много други градове. Феновете на Семейство Симпсън ги видяха почти навсякъде – по улиците, на кино, на пазар. Те взеха и участие в регионалния кръг от Държавното първенство по стрийтбол vivatelcup в Благоевград.

рубрика: Uncategorized

Коментар