Арт конкурс дава шанс за $500 и флашове по 2GB

Производителят на продукти за цифровия дом и офис Prestigio обяви арт-състезание за изработка на картички, победителят от което ще получи 500 долара, а неговите подгласници – флаш памети с капацитет 2GB.
Конкурсът “Prestigio New Year Greetings” се провежда от 20 ноември до 20 декември, като в него могат да участват дизайнери и художници без ограничение във възраст и професионално ниво.
Наградата Гран При – парична сума от $500 – ще бъде определена чрез гласуване на международно жури от 21 представители от поделения на компанията в Кипър, Чешката република, Русия, Украйна, Беларус и Холандия.
Други 10 отличени ще получат Prestigio Leather Data Flash с капацитет 2 GB. Тъй като тази награда се предлага в 4 различни цветове, изборът на модел ще се избира предварително от участника при подаване на конкурсната работа.
Картичките могат да бъдат създадени във всеки жанр: фотография, компютърен дизайн, карикатура. Работите се подават на сайта art.prestigio.com, където са обявени и правилата на конкурса.
Prestigio провежда ежегодни конкурси за тапети, снимки и карикатури. Целта на художествените състезания е хората на изкуството да споделят своите идеи и креативност и да предложат възможност за изява на своя талант в разнообразни жанрове. Най-интересните работи стават част от артистичната колекция на компанията.
На неотдавнашно състезание на Prestigio за уолпейпъри български дизайнер спечели наградата на публиката. Мартин Методиев спечели на своя страна най-много гласове на посетителите на сайта и заслужи парична награда от $300 и 80GB външен диск Prestigio Data Safe.

Коментар