Цветен лазерен принтер на Xerox достига 35 ppm

Цветен лазерен принтер на Xerox достига скорост 35 ppm
Phaser 7760 е предназначен за професионални дизайнери
05/07/2006
Xerox България пуска на пазара нов цветен лазерен принтер Phaser 7760, предназначен за професионални дизайнери и организации, които имат потребност от висококачествен цветен и бърз монохромен печат при средно натоварване. 
Компактният 7760 заменя модела 7750 и е един от най-бързите цветни лазерни принтери в своя клас, като качеството му на печат не отстъпва на професионалното оборудване, посочват от Xerox. Той е и един от най-лесните за работа цветни принтери, твърди компанията.
Phaser 7760 предоставя на професионалните дизайнери нови инструменти за управление на цвета, подобрени характеристики на печат и стабилно високо качество на изображенията. Това позволява на клиентите да създават ярки пълноцветни документи, като новинарски бюлетини или брошури.
7760 е първият в класа си цветен принтер със стандартни характеристики автоматичен дуплексен печат, твърд диск 40 GB, мрежова платка и памет 1 GB с цел ефективна работа с големи файлове, казват от Xerox. Принтерът отпечатва до 35 цветни страници в минута и 45 страници в черно-бял режим, което представлява най-високият показател в този клас устройства.
Скоростта на излизането на първия цветен отпечатък е 9 секунди. Машината позволява да се работи с широк избор на хартиени и други материали, с плътност до 255 г/м2. Освен това, Phaser 7760 дава подобрено качество на печата върху гланцова хартия и придава професионален вид на документи като рекламни листовки, знаци и др.
Принтерът има и интересни опции за довършителни операции: изходна тава с голям капацитет, подшиване и перфориране, а също така и професионално устройство за изготвяне на брошури.

Коментар