Излезе финален Internet Explorer 11 за Windows 7

IE11 се отличава с по-висока производителност, сигурност и стабилност от предходните версии

Новият бразуър Internet Explorer 11 за Windows 7 се отличава с по-висока производителност, сигурност и стабилност от предходните версии

Microsoft пусна финална версия на Internet Explorer 11 за операционна система Windows 7, след като досега браузърът беше достъпен само за Windows 8.1. В близките седмици ще започне автоматичното обновяване.

В сравнение с преходните версии, IE11 се отличава с по-висока производителност, сигурност и стабилност, както и с по-добра защита на личната информация. Настройките за управление на конфиденциалността са аналогични на тези в IE11 за Windows 8.1.

Съществено е подобрен енджинът JavaScript Chakra, който вече работи по-бързо, при запазена съвместимост с предишните версии. Компилаторът JIT сега поддържа нови начини за оптимизация, вкл. полиморфно кеширане.

Internet Explorer 11 поддържа технология WebGL, която позволява на уеб разработчиците да създават сайтове със сложна 2D и 3D графика, обработвана от графичния процесор на компютъра. Освен това, IE11 може да възпроизвежда HTML5 видео без допълнителни плъгини.

Даунлоуд: Internet Explorer 11

Коментар