Лятото на забавленията на vivatel стартира с „Летни свалки”

07-07-06-Агенция „ПР Медиа”
Лятото на забавленията на vivatel стартира с „Летни свалки”
Само за 15 лева клиентите на предплатената услуга получават време за разговори на стойност 30 лева
vivatel стартира промоцията „Летни свалки”. Новите клиенти на предплатената услуга на vivatel ще получават време за разговори на стойност 30 лева на цена от само 15 лева за стартов пакет за активиране на услугата.
Програмата „Лятото на забавленията” дава шанс на клиентите на абонаментната и предплатената услуга на vivatel да се забавляват още повече по време на ваканционния период.
Първата промоция от лятната програма дава на всички клиенти, които активират предплатената услуга в периода 8 юли – 31 август 2006 г., включено време за разговори на стойност 30 лева срещу 15 лева цена на пакета. Клиентите могат да се възползват от увеличеният кредит за разговори по Стандартната и „Всеки ден” тарифи за предплатена услуга на vivatel.
Както при останалите тарифи на vivatel, клиентите ще ползват безплатна гласова поща и първоначална минимална продължителност на разговорите само 30 секунди, което прави ценовите предложения на vivatel най-изгодните на пазара.
„С „Лятото на забавленията” vivatel обещава да зарадва клиентите си с чудесни промоции и ценови предложения с още повече стойност”, каза изпълнителният директор на vivatel Ричард Шиърър. „Очаквайте още изненади”, добави той.
Стартови пакети за активиране на предплатената услуга на vivatel могат да бъдат закупени на повече от 5000 места в България – центровете на БТК и магазините 2be, Jeff, Мобил свят, Global Net Solutions, веригата Fon Box и много други.
*Всички цени са с включен ДДС.

рубрика: Uncategorized

Коментар