Геймърите скачат в своя вселена с нова уеб игра

Нова уеб-базирана игра на Ubisoft е в процес на разработка и се очаква да бъде готова и пусната на световните пазари през пролетта на 2008 година, съобщиха от компанията.
“Heroes of Might and Magic Kingdoms” е част от успешната поредица Heroes of Might and Magic. Действието в новата стратегия се развива в непроменената версия на героично-фантастичния свят на “Heroes of Might and Magic”.
Хиляди геймъри ще имат възможност да управляват свои собствени виртуални кралства, да ръководят гигантски армии в двубои един срещу друг, да овладяват търговските взаимоотношения и да създават легендарни герои.
Играта няма да изисква даунлоуд или инсталация, а единственото условие ще бъде наличието на интернет връзка. Освен това геймърите ще могат сами да избират темпото си на игра – гейм сесиите започват от 10 минути и достигат до няколко часа.
“Това е нов тип игра за Ubisoft, игра, която ти позволява да „скочиш” в една богата и сложна вселена, използвайки само своя интернет браузър,” коментират от Ubisoft.
Специален ключ за бета теста е скрит в изданието „Heroes of Might and Magic Complete Edition”, което излезе на пазара тази седмица.

Коментар