Ваня Червенкова разкрива драмата си в аудио книга

Ваня Червенкова, която оцеля по чудо след опит за убийство във Варна през 2003 година, ще представи следващата седмица първата у нас аудио книга. Тя съдържа 3 диска, озвучена е с уникални саунд ефекти и гласове, които могат да се чуят на сайта www.vaniachervenkova.com.

Аудио изданието е пуснато в рекорден тираж от 100 000 екземпляра. Част от приходите от продажбата ще бъдат дарени на Дом за сираци “Надежда” в жк Младост, София.

Първата книга на Ваня Червенкова, “Светлина след смъртта”, се превърна в бестселър. В началото на следващата година предстои да изледе и втората й книга, “Кой казва, че знае неговото име..?”. Аудио изданието е компилация от двете книги.

След огромния успех и рекордния брой разпродадени копия от “Светлина след смъртта”, Ваня решава да направи документален филм на своята изповед и да предаде с възстановки покъртителните картини от живота си (изповедта на Ваня).

Преди месец тя се среща в чужбина с бъдещия режисъорски екип на своя филм, но има поставено изрично условие да свали 25–30 кг от теглото си. Именно това налага драстичната пълна промяна на авторката, което забавя снимките, както и сливането на сценария от двете книги и заснемането им в 7 държави.

Ваня Червенкова претърпя редица тежки пластични операции в истанбулска клиника, подготвяйки своя нов визуален имидж.

Следващият й проект е посветен на невинните хора, станали жертва от безумието по нашите пътища. В книгата са представени статистически данни за загиналите и ранените през последните 5 години по пътищата.

Коментар