PlayStation 4 идва в България на 29 януари

Продажбите на PlayStation 4 у нас ще стартират със силна селекция от игри

Продажбите на PlayStation 4 у нас ще стартират със силна селекция от игри

Развлекателната система PlayStation 4 (PS4) ще дебютира в България на 29 януари 2014 г. с препоръчителна цена на дребно 799 лв., съобщи Sony Computer Entertainment Europe (SCEE). Компанията обяви и нов пакет за PS4, който ще включва конзолата и игра Killzone: Shadow Fall. Препоръчителната цена за стартовия пакет PS4 ще бъде 869 лв.

„Вашият регион е много важен за нас. Вярваме, че ще оправдаем очакванията на геймърите”, коментира Стив Фостър, мениджър по маркетинг и продажби в SCEE за Източна и Югоизточна Европа.

PS4 идва у нас с набор от периферни устройства, който включва нов безжичен контролер (Dualshock 4), станция за зареждане на Dualshock 4 и вертикална стойка. Контролерът се отличава с подобрени сензори за движение, вграден високоговорител, светлинна лента и хардуерни функции и ще бъде достъпен в три цветови вариации  – черен, червен и син – на препоръчителна цена от 119 лв.

Продажбите на PlayStation 4 ще стартират със силна селекция от заглавия, вкл. Killzone: Shadow Fall и Knack – екшън платформър, чието действие се развива в уникален свят. В допълнение, SCE Worldwide Studios разработва повече от 30 заглавия, вкл. 12 напълно нови, сред които InFamous: Second Son, The Order: 1886, Siren, Hell Divers, Shadow of the Beast, Resogun и Everybody’s Gone to The Rapture.

20 от заглавията на SCE Worldwide Studios ще стартират до една година от представянето на PS4. Очаква се и серия от игри за PS4 от други разработчици и издатели, вкл.  Destiny, Call of Duty: Ghosts, Diablo и др.

Абонаментната услуга  PlayStation Plus (PS Plus) ще играе важна роля на новата PS4 система. Чрез нея потребителите ще имат достъп до бърз набор от игри, пространство  за запис на данни и наситен онлайн мултиплеър.

Коментари по темата: „PlayStation 4 идва в България на 29 януари”

добавете коментар...

 1. ps4

  da ifva barzo 4e da ne si dam parite za xbox 720

 2. МиДко

  Ох, как я искаме конзолата с малкия ми брат… 🙁 По празниците ще съберем бързо пари достатъчно да си я купим с поне две игри и да си платим Play Station Plus обаче баща ми…. Ние имаме Ps3 и сега има да се борим доста докато ни позволят да си купим ps4.

 3. ...

  влезте в ozone пише доставка декември 2013

 4. Bravo :(

  Изтърваха празниците, а желанието ми за нова покупка намаля. Типично за Сони. Обявяват нещо и докато излезе остарява.

Коментар