Нова услуга cMailPro се интегрира изцяло в cPanel

Хостинг компанията ICN.Bg стартира нова комуникационна услуга на българския пазар. Решението cMailPro обединява имейл услуга, уебмейл, календар, чат, управление на контактите, съхранение и споделяне на файлове и документи, както и мобилна синхронизация.

cMailPro обединява множество услуги, които покриват комуникационните нужди на бизнеса

cMailPro обединява множество услуги, които покриват комуникационните нужди на бизнеса

Иновативната услуга, разработена от ICN съвместно с американската компания Communigate Systems, покрива комуникационните нужди на бизнеса, като се интегрира напълно в cPanel (контролния панел на хостваните уеб ресурси) за по-лесна управляемост, достъпност и гъвкавост.

cMailPro e решение от типа „всичко-в-едно” за комуникации и работа в екип, с високо ниво на сигурност, благодарение на криптиране на данните, и възможност за съхраняване на цялата информация на сървър под контрол на клиента.

ICN подчертава факта, че това е първото подобно решение изцяло интегрирано в cPanel. Това го прави лесно управляемо, с възможност за настройка спрямо специфичните нужди. Въпреки че cMail Pro е сравнително нов продукт, той се развива бързо и добива все по-голяма популярност, като вече успешно се конкурира с Office 365 и Google Apps for Business, посочиха от ICN.

cMail Pro се продава в повечето европейски страни, Северна Америка и Африка, а от днес – и на българския пазар. Услугата е насочена към малки и средни корпоративни клиенти с висок обем на имейл комуникация и необходимост от единно решение с широка функционалност.

Коментар