Lenovo Miix 2 – таблет за работа и забавление (видео)

Miix 2 изпълнява с лекота приложения за продуктивност, презентации и игри

Miix 2 изпълнява с лекота приложения за продуктивност, презентации и игри

През октомври Lenovo повдигна завесата пред своя 8-инчов таблет Miix 2. Сега компанията пусна първо официално видео, което показва нагледно възможностите на устройството.

За разлика от много други комерсиални клипове, видеото с Miix 2 не е съпроводено с гласови обяснения, а вместо това Lenovo демонстрира качествата на таблета на фона музика. Внушението е, че това е устройство, което е еднакво добро за работа и забавление.

Miix 2 работи под управление на Windows 8 и предоставя 8-инчов екран с резолюция 1280х800 пиксела. Устройството стъпва на четириядрена процесорна платформа Intel Atom Bay Trail T Quad Core, допълена с 2GB RAM и интегрирана графика Intel HD Graphics.

Подобна конфигурация ще се справи безпроблемно с популярните игри, както личи и от самото видео. В същото време таблетът работи с лекота с приложения за продуктивност, презентации или диаграми.

Lenovo Miix 2 е комплектуван със смарт писалка (стилус) и защитен капак, който може да служи и като поставка. Видеото подчертава също колко тънък и удобен за използване е таблетът с тегло от 350 грама.

Коментар