Galaxy Grand 2 излиза у нас в началото на 2014 г.

Samsung представи днес смартфона Galaxy Grand 2, с подобрено HD изживяване и повишена производителност спрямо предходния модел, както и с редица интуитивни характеристики. Устройството излиза на българския пазар в началото на 2014 г.

Samsung Galaxy Grand 2 ще се предлага с Android 4.3 (Jelly Bean) в цветове в бяло, черно и розово

Samsung Galaxy Grand 2 ще се предлага с Android 4.3 (Jelly Bean) в цветове в бяло, черно и розово

Galaxy Grand 2 има 5,25-инчов дисплей с пропорция 16:9 и резолюция 1280×720 пиксела, подходящ за гледане на филми, игри и четене на е-книги. Функцията Multi Window се възползва от големия екран и позволява на потребителите да отварят едно приложение в два прозореца едновременно.

Новият смартфон стъпва на по-мощен четириядрен процесор с тактова честота 1,2 GHz и по-дълготрайната батерия 2600 mAh, която осигурява до 10 часа в режим на възпроизвеждане и до 17 часа в режим на разговори. Предвидена е възможност за работа с две сим карти.

Galaxy Grand 2 разполага с 1,5 GB RAM и 8 GB вградена флаш памет, която може да се разширява с microSD карти с капацитет до 64GB. Налични са две камери – 8MP с автофокус и LED светкавица и 1,9MP (HD), модули WiFi a/b/g/n, Bluetooth, GPS и Глонас и порт USB 2.0.

Моделът предлага няколко смарт функции, които го различават от останалите умни устройства на пазара. Сред тях са подобрените функции на камерата – Best Face, Best Photo и Continuous Shot, както и Story Album (организиране на снимки), S Translator (преводач), S Travel (наръчник за пътуване), Sound & Shot (запис на звук към снимките), Samsung Hub (достъп до съдъжание), Group Play (споделяне на музика и документи, игри) и Samsung Link (свързване на различни устройства)

Samsung Galaxy Grand 2 ще се предлага с Android 4.3 (Jelly Bean) в цветове бяло, черно и розово (според региона). Моделът излиза на българския пазар в началото на 2014 г., но цената все още не е обявена.

Коментари по темата: „Galaxy Grand 2 излиза у нас в началото на 2014 г.”

добавете коментар...

  1. User

    Спокойно можем да го пропуснем Galaxy Grand 2 и да изчакаме да пуснат по-нов и по-светен модел.

  2. батко ви

    А моа ли си слагам ютията върху него?

Коментар