35 000 училища по света ще ползват безплатно MS Office

Глобалната програма Student Advantage на Microsoft вече е достъпна за 35 000 училища и университети по целия свят, съобщи софтуерният гигант. Обявена през октомври, Student Advantage осигурява безплатен достъп на ученици и студенти до последните версии на приложенията от пакета Microsoft Office, вкл. Word и Excel, и им помага да се подготвят за съвременната работа среда.

Student Advantage осигурява безплатен достъп на ученици и студенти до последните версии на приложения от пакета Microsoft Office

Student Advantage осигурява безплатен достъп на ученици и студенти до последните версии на приложенията от пакета Microsoft Office

Всички училища и университети, които лицензират Office 365 ProPlus или Office Professional Plus за персонала и преподавателите, ще получат безплатен достъп до Office 365 ProPlus за учениците и студентите, уточнява Microsoft.

В момента компанията работи с училища по целия свят за разширяване на партньорството, така че скоро се очакват още новини около Student Advantage. По-рано стана ясно, че милиони учащи в Бразилия ще се възползват от програмата.

Коментар