Windows Threshold връща класическия старт бутон?

Следващата операционна система Windows Threshold може да възстанови класическия Старт бутон

Следващата операционна система Windows Threshold може да възстанови класическия Старт бутон и да излезе на пазара много по-рано, отколкото се очакваше

Windows Threshold е гореща тема сред феновете на Microsoft. Причината за това са слуховете, че следващата версия на операционната система ще възстанови класическия старт бутон.

По-рано се твърдеше, че Windows Threshold ще излезе в началото на 2015 година, но по последни информации новата ОС ще се появи на пазара много по-рано.

Анализаторът Пол Турот, който следи изкъсо дейността на Microsoft, смята, че Windows Threshold ще излезе след Windows Phone 8.1, която се очаква рано през 2014 г., и преди да бъдат слети Windows RT и Windows Phone в началото на 2015 г.

Това означава, че Threshold ще се появи още следващата година – вероятно през октомври или ноември. Големият въпрос е дали Threshold ще повлияе на планирания за началото на 2014 г. голям ъпдейт на Windows 8.1 с кодово име Spring GDR.

Освен корекция на бъгове Spring GDR ще предложи оптимизации и други подобрения в Windows 8.1. Под въпрос все още е официалното име на обновлението – предполага се, че Microsoft може да го нарече просто Windows 8.2, предвид плановете на компанията за регулярни ъпдейти.

Коментари по темата: „Windows Threshold връща класическия старт бутон?”

добавете коментар...

  1. батко ви

    Като го натиснеш ще се показва среден пръст!

  2. Пламен

    Да нямахте предвид старт менюто? Защото бутона си го има и в 8.1, но менюто липсва… въпреки че има окастрена версия на старото старт меню, излизаща при натискането на десен бутон на мишката върху старт бутона…

Коментар