GPS приемник добавя навигация към всяко Bluetooth устройство

Ново Bluetooth устройство добавя лесно GPSфункционалност към широка гама устройства. Продуктът на Prestigio e съвместим с всички PDA, „умни” телефони и преносими компютри с Bluetooth комуникация.
Prestigio GPS е решение за потребители, които все още не са се решили да ползват самостоятелен GPS навигатор. Компактното устройство е по-малко от мобилен телефон и може да се използва успешно в градска и извънградска среда.
В него е вграден новият МТК чипсет, който поддържа 51 паралелни сателитни канала. Това гарантира по-бързо време за реакция на устройството, като е съчетано и с висока чувствителност -158 dB и време на работа на батерии 25 часа.
”Продуктът е много лесен за работа, свързването към Bluetooth устройства става бързо. Той е решение за всички, които искат да изпитат удобствата на GPS навигацията на своя органайзер, смартфон или ноутбук”, обясни Мартин Зелман – мениджър по продажби и маркетинг в Prestigio за Централна и Източна Европа.
Пакетът включва презареждаща се Li-Ion батерия (1000 mAh), стандартен захранващ адаптер, както и такъв за кола, гаранционна карта и упътване на български. GPS приемникът се предлага с 2 години гаранция.

Коментар