easyJet обяви 25% отстъпка за 360 дестинации

easyJet, водещата европейскат нискотарифна авиокомпания, представя най-голямата пролетна разпродажба. Клиентите ще получат до 25% отстъпка за всяко място в самолета, всяка дестинация, всеки ден, включително атрактивни полети от и до София. Отстъпките, които easyJet предлага са валидни за 312 различни дестинации в 23 европейски страни. Периодът за тези специални резервации започва от 11 Януари до полунощ на 15 януари 2008, като билетите, които ще могат да се закупят се отнасят за период от 12 февруари до 31 май 2008.
easyJet приканва любителите на туризма и пътуванията да запазят своите билети на промоционални цени на адрес: www.easyJet.com и да се възползват от това невероятно пролетно предложение.
easyJet лети в България по дестинацията София – Лондон.
250 000 безплатни нощувки в хотели!
easyJet предлага 250 000 нощувки в хотел напълно безплатно, като част от специалната си оферта, в цяла Европа, за периода 12 Февруари – 31 Май. Независимо дали организирате кратко пътуване с цел пазаруване или желаете да планирате романтичен уикенд, сега вече можете да останете за по-дълго, като платите по-малко. Предложението на easyJet Hotels включва широк набор от хотели, от чисто туристически до луксозни петзвездни.
Безплатен наем на изключителна кола, валиден за всички наеми с Europcar!
easyJet гарантира наем на изключителна кола с Europcar. За клиентите, които плащат за икономична кола, сега се предлага компактен автомобил, без допълнителни такси. Офертата е валидна от 12 Февруари до 31 Май 2008.

Коментар