Най-големият подарък е вече в София

cnНационалната дарителска кампания “Най-големият подарък е да даваш”, в която взеха участие над 400 деца от цяла България, продължава от 20.12 и в София.

Повече от 800 играчки бяха събрани от децата в Пловдив, Стара Загора, Варна и Бургас, за да се дарят на техните връстници в домове, лишени от родителска грижа. Meжду 20.12.2013 и 30.12.2013 гигантският подарък на Cartoon Network ще посети Bulgaria Mall в София, a от 03.01.2014 до 06.01.2014 ще приключи пътуването си в City Center Sofia.

Двуметровият подарък започна своята национална обиколка като за 2 седмици успя да научи стотици малчугани, че най-големият подарък е не да получаваш, а да даваш. В специални отвори на подаръка децата оставят своите любими играчки и получават специални значки, които да отбележат, че ще стоплят сърцата на деца като тях.

9-годишната Лия дари своя играчка за децата от дома “Незабравка” в Стара Загора, защото според нея “децата които имат играчки се радват на тях, но тези, които нямат, нямат на какво да се радват”. Чрез инициативата много родители намериха начин да възпитат децата си и споделиха, че ако те от малки се научат да правят добро, биха могли да станат достойни хора като пораснат.

На големият подарък децата също могат да събудят коледния дух и да се забавляват с любимите си герои чрез специална онлайн игра. В нея те печелят точки, които ще се трансформират в играчки за дарения, предоставени от ArmToys.

Cartoon Network кани всички родители от столицата да посетят най-големия подарък и да покажат на децата си в навечерието на най-светлия празник, че най-важното е да даваш.