Karbonn Titanium S4 – „среден” смартфон за 3G мрежи

Karbonn Titanium S4 се предлага с предварително инсталирана операционна система Android 4.2 Jelly Bean

Karbonn Titanium S4 се предлага с операционна система Android 4.2 Jelly Bean

Производителят на мобилни телефони Karbonn разшири продуктовата си гама с нов модел под управление на Android – Titanium S4. Устройството предоставя 4,7-инчов сензорен AMOLED екран с резолюция HD (1280×720 пиксела).

Karbonn Titanium S4 стъпва на четириядрен процесор от MediaTek с тактова честота 1,2 GHz, допълнен с 1GB RAM. Налични са също 4GB вградена флаш памет, която може да се разширява чрез microSD карти с капацитет до 32GB.

На гърба на устройството е разположена 13-мегапикселова камера с автофокус, светкавица и възможност за запис на Full HD видео. На лицевата страна се намира 2-мегапикселова камера за видеоразговори.

 

Смартфонът включва безжични модули Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth и 3G (21 Mbps HSDPA), както и GPS приемник с A-GPS. Батерията има капацитет 1800 mAh, налични са също стандартен набор от датчици и 3,5-мм аудио порт.

Karbonn Titanium S4 се предлага с операционна система Android 4.2 Jelly Bean и възможност за ъпдейт до по-нова версия. Моделът вече се продава в онлайн магазина Flipkart на цена $258 в цветове черно и бяло.

Коментари по темата: „Karbonn Titanium S4 – „среден” смартфон за 3G мрежи”

добавете коментар...

  1. цц

    Колеги как можете да пишете такива глупости – “предлага се с предварително инсталирана операционна система” – това да не ви е компютър та сами да си качвате ОС!?
    Къде сте чули или видели смартфон да се предлага без инсталирана ОС!?
    Явно такава ви е компетентността….или просто копи пейст през превод на чичко Гугъл и статийката е на лице?

Коментар